ZoalsJIJ

Wat wil ik later worden? Doe ik het wel goed? Hoe ga ik om met geld, liefde, familie en vriendschappen? Keuzes maken doen we ons hele leven. Die keuzes bepalen jouw verhaal. ‘Zoals JIJ’ biedt jonge vrouwen tussen de 14 en 35 jaar een manier om deze verhalen on- en offline met elkaar te delen.

Misschien denk je dat de verhalen van een meisje van 14 en een vrouw van 35 niet zoveel op elkaar lijken. Maar hoe oud je bent, maakt niet zo veel uit. We moeten allemaal keuzes maken over van alles. We zijn allemaal wel eens onzeker. En we zijn stiekem heel erg benieuwd naar het verhaal van een ander.

ZOALS JIJ deelt verhalen en verbindt jonge vrouwen zoals jij en ik. Die verhalen kun je lezen, zien, horen en delen. Een initiatief voor en door vrouwen want samen staan we sterk.

Kijk voor meer informatie op www.zoalsjij.nl

 

 

HOE WERKT HET?

Jij bent een meisje of vrouw in de leeftijd van 14-18 jaar. Op de website www.zoalsjij.nl kun je verschillende vrouwen volgen en hun verhaal lezen. Als je dit wilt, kun je contact met ze opnemen. Je kunt met ze chatten, een real life kaartje ontvangen of elkaar ontmoeten en een toffe activiteit met ze doen. Wat jij wilt. Als er een klik is kun je contact blijven houden en zullen jij en de vrouw die je hebt gekozen contact blijven houden zodat je iemand hebt waar je op terug kan vallen, die luistert naar je verhaal en je helpt om het beste in jezelf naar boven te halen. Juist als je al hulp krijgt van een psycholoog is een maatje van Zoals JIJ een mooie aanvulling.

Ben je tussen de 18 en 21 jaar en wil jij ook “JIJ-vrouw” zijn voor een tiener? Dat kan! Loop bij ons eerst een traject door met een “JIJ-vrouw” van jouw keuze zodat je van haar leert hoe deze connectie eruitziet. Na een half jaar ervaring opbouwen kan je vervolgens de rol van “JIJ-vrouw” op je nemen en zelf gekoppeld worden aan tiener. Door eerst zelf te ervaren hoe het voelt een mentor en luisterend oor te hebben in de vorm van een “JIJ-vrouw” ben je daarna instaat zelf een nog betere mentor te zijn voor een tiener. Zo inspireren we elkaar en kunnen we doorgeven wat we hebben ontvangen. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Jij bent een vrouw in de leeftijd van 21-35. Jij vindt het mooi om andere jonge vrouwen te inspireren, te bemoedigen of een luisterend oor te zijn. Op de website www.zoalsjij.nl kun je je aanmelden en je gegevens achterlaten. Hierna nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijk interview bij ons op kantoor waarna je meer informatie krijgt over wat er van je verwacht wordt.