"Tieners! Wij zetten ons in voor tieners uit Utrecht. Het maakt niet uit hoe je er uit ziet of waar je in gelooft. Hier mag je jezelf zijn."

Tieners

Tieners: Wij organiseren door middel van verschillende projecten, activiteiten voor jongeren uit Utrecht. Elk project heeft zijn eigen doelgroep en methodiek en wordt gecoördineerd door een van onze betaalde medewerkers. Wij streven naar kwaliteit en willen graag een ‘thuis’ zijn voor kwetsbare tieners. Onze activiteiten worden gefinancierd door donateurs, fondsen en subsidies.

Ons jongerenwelzijnswerk heeft verschillende vormen. Wij willen jongeren preventief bereiken. Dit uit zich in maatjesprojecten, workshops, coaching, trainingen, meidenclubs en huiswerkklassen. We werken aan het vergroten van het zelfvertrouwen van tieners en het ontdekken van hun eigen identiteit. Ook zetten we tijdens workshops en trainingen in op het vergroten van de weerbaarheid van kwetsbare tieners. Dit doen wij door krachtgericht te werk te gaan met de focus op de toekomst. Hierbij geeft de tiener zelf de richting aan.

Zoals JIJ

Een maatjesproject voor tienermeiden uit Utrecht.

Lees meer >>
Achterop

Tieners krijgen de achterop zijn geraakt in hun ontwikkeling krijgen de aandacht die zij nodig hebben tijdens workshops op scholen.

Lees meer >>
SuperWoman

Meidenclubs in Lombok, Kanaleneiland en Zuilen waarin wij werken aan zelfbeeld, eigenwaarde en weerbaarheid.

Lees meer >>
Huiswerkklas

Elke maandag in Zuilen van 16.00-18.00 uur. Met uitzonderingen van de vakanties.

Lees meer >>
Coaching

Eén op één begeleiding. Individuele coaching voor jongeren in de leeftijd van 14-24 jaar.

Lees meer >>