"Samen sta je sterker. Ons pand aan de Lessepsstraat is de thuishaven geworden voor een aantal prachtige initiatieven waarmee we direct of indirect samenwerken."

Samen

Samen: Want samen sta je sterk. We willen graag sociale start-ups helpen zich in te zetten voor een betere wereld. We werken vanuit ons pand samen met verschillende inspirerende organisaties waardoor wij elkaar kunnen enthousiasmeren en waarin we elkaar kunnen ondersteunen in de opzet of uitvoering van activiteiten.

Het is onze droom om de thuishaven te zijn voor organisaties met dezelfde passie voor het verbeteren van de wereld als wij. We hebben er al een aantal welkom mogen heten en we kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingsverbanden. Bekijk snel het aanbod, wellicht zit er wat voor je tussen!

 

 

Beauty for Ashes

Deze schoonheidsspecialiste heeft een speciale missie: Voor elke 5 betalende vrouwen kan er 1 vrouw een gratis behandeling krijgen die er niet de financiƫle middelen voor heeft. Zo verwen je niet alleen jezelf met een behandeling maar help je ook nog eens een andere Utrechtse vrouw die het goed kan gebruiken.

Lees meer >>
Tipi Talks

Vrouwengroepen voor het tot rust komen, het delen van verhalen en gezelligheid.

Lees meer >>
Op Adem

Rust, meditatie en ontspanning. Een jongerenproject om te ontsnappen aan de drukte van alledag.

Lees meer >>