Nieuws

Juni – november 2019

De herfstpracht is op volle toeren. Dit merk je niet alleen aan alle mooiigheid aan de bomen maar ook aan die kletsnatte jas als je weer eens door de regen moet fietsen. De zomer is nu officieel voorbij.
We blikken terug op een spetterende zomer vol inspiratie, feestjes en gezelligheid: De workshops van Zoals JIJ voor tienermeiden in Lombok gaven ons inspiratie en energie om dit veel vaker te gaan organiseren. We sloten het schoolseizoen af met onder andere een jumpfeestje in Kanaleneiland, een picknick in Lombok en een spelletjesmiddag in Zuilen. In de zomervakantie was het waanzinnige vakantiebijbelfeest, inclusief een apart programma voor tieners, een buurtfeest met barbecue en elke dag een programma voor kinderen. Hiervan is een filmpje gemaakt om een stukje van de gezellige sfeer over te brengen.
Als we vooruit kijken staan er de komende maanden heel wat leuke activiteiten op het programma: waaronder nieuwe Zoals JIJ workshops, een gloednieuw project dat ‘Achterop’ heet en de voorbereidingen van een interkerkelijke Youth Alpha cursus.

Buurtfeest – H E L L O   L I F E  – 2 november 2019 ^

 

Voor ons jongerenwerk zijn we gedeeltelijk afhankelijk van giften. Wilt u meebouwen aan een betere wereld voor jongeren? Maak uw gift over naar: NL28 RABO 0111 4448 88 t.n.v. Utrecht