Op Adem

Rust, Ontspanning en Meditatie. Een geweldige manier om meer uit ons leven te halen door minder in ons hoofd te hebben. Jan is geweldig goed in het begeleiden van meditatie en helpt je om je thuis te voelen. Geen probleem als je geen ‘ervaring’ met meditatie hebt.

 

Wanneer vind jij rust? Wanneer kom jij op adem tijdens je drukke studie of baan? Een telefoon die altijd aan staat, een drukke bijbaan om al je kosten te kunnen dekken en een studie waarvan je niet zeker weet of je de juiste hebt gekozen. Ons hoofd is erg vol. Mediteren kan helpen om de spanning uit je lijf te krijgen, waardoor creativiteit instaat. Dit hebben we hard nodig voor de belangrijke levenskeuzes die ons te wachten staan. Kom je ook een keer ontspannen?

“Een heel ontspannen avond, met een prettige opbouw en een fijne afwisseling van oefeningen. Verder een heel open sfeer, verschillende mensen. Gevoel van een warm bad (zowel voor als tijdens de meditatie).” (vrouw, 29 jaar)

“Eerst even wennen, maar was makkelijk om mee te doen. Goede balans tussen zelf voelen en luisteren. De inhoudelijke gesprekken tijdens het eten vond ik erg fijn.” (man, 25 jaar)

“Prettige begeleiding, een echte veilige rustplek, heerlijk.” (vrouw 26 jaar)

“Mooi, verrijkend en rustgevend.” (man, 23 jaar)

 

 

Mail voor meer informatie naar: jan.verduijn@live.nl